Om Makeitstop

Makeitstop er Brydehusets platform til unge som søger råd og vejledning ifm. brug af rusmidler. 

Budskabet bag “makeitstop” er enkelt: vi er her, når du ønsker det skal stoppe. Det kan være misbrug, pres, problemer med familie og venner eller noget andet, du ønsker skal stoppe.

Vores erfaring viser, at det er svært at navigere i et ungdomsmiljø, hvor mange bruger stoffer og alkohol. Det er en del af festkulturen og på et tidspunkt kan forbruget eskalere og skabe problemer i andre dele af livet. Det er meget individuelt, hvad unge ønsker at ændre eller ønsker helt skal stoppe. For nogle er det skolen der lider under et overforbrug eller misbrug, for andre er det relationen til forældre og for nogle andre igen kan det være fritidsinteresser eller sport. I Brydehuset har vi et holistisk perspektiv, og sammen med dig kommer vi hele vejen rundt om vigtige dele af dit liv, så vi kan hjælpe dig med at håndtere dét, som er svært. 

Om Brydehuset

Brydehuset består af to overordnede kompetenceområder. Brydehuset Rusmiddelbehandling er et specialiseret kompetence- og behandlingscenter for både stofbrugere, alkoholikere og deres pårørende. Vores behandlingstilbud er reguleret af bestemmelserne i Service- og Sundhedsloven. Brydehuset har ca. 35 medarbejdere i rusmiddelbehandlingen med over 450 brugere indskrevet på årsbasis.

For mere information om Brydehuset Rusmiddelbehandling klik her

Derudover tilbyder Brydehuset Pædagogik & Vejledning ydelser til borgere med psykiske udfordringer. FRONTEN er også en del af Brydehuset. Dette er den fysiske indgang til Ballerup Kommune, hvor borgere med psykiske og sociale udfordringer, der ikke i forvejen er i et kommunalt forløb, kan komme direkte ind fra gaden og få hurtig hjælp. Vores fokus er, at du får løst dine udfordringer, og er der behov for det, kan vi også tilbyde dig et kortere aktivitetsforløb med afsæt i det, du ønsker at forandre.