Hvad er dit "it"

Hvis  stoffer eller alkohol er begyndt at fylde i dit liv, kan det være en måde at opnå noget bestemt, f.eks. at tilhøre en social gruppe eller fordi du får det bedre i en periode. Men hvis stoffer eller alkohol begynder at fylde for meget, vil der på et tidspunkt opstå problemer på et eller flere områder - simpelthen fordi stoffer og alkohol også har en ødelæggende side, når de får for meget plads. Det er de problemer, vi kalder for "it" i makeitstop - fordi det er de ting, unge har et ønske om at stoppe.

Nogle af de problemer vi ser oftest, kan du se nedenfor:

  • Konflikter med forældre
  • Problemer med at følge med i skolen
  • Manglende overskud til fritidsinteresser
  • Kriminalitet
  • Ensomhed
  • Problemer med kæresten
  • Dårlig økonomi
  • Generelle konflikter

Hvis du kan se dig selv i noget af det, er du velkommen til at kontakte os. Hvis din historie er en anden, er du ogsp velkommen til at kontakte os. Ligegyldigt hvad dine erfaringer er med stoffer og alkohol, så er vi her 🙂  

Outdoor closeup portrait of handsome freckled smiling male with curly hair, posing for social advertisement, in the city street on sunset sunlight with copy space for your promotional information

Problemer i skolen

Mit overforbrug gjorde det  svært for mig at følge med i skolen

Konflikter med forældre

Jeg fik en dårlig relation til mine forældre og nåede til et punkt, hvor jeg ville ændre på det. 

Kriminalitet

Da jeg begyndte på stofferne, blev jeg samtidig en del af et kriminelt miljø, som jeg havde brug for hjælp til at komme ud af.

 

Ensomhed

Da de venner jeg plejede at ryge med begyndte at falde fra, sad jeg alene tilbage med stofferne. 

Problemer med kæresten

Min kæreste opdagede at jeg tog stoffer og ville ikke være sammen med mig, hvis jeg blev ved

Økonomi

Jeg brugte alle mine penge på tøj og stoffer til fester, og måtte ud i alt muligt for at have penge nok . 

Fritid

Før gik jeg til alt muligt i min fritid, men pludseligt begyndte det hele at handle om at feste og tage stoffer, og så var der ikke tid til andet

 

 

Konflikter

Når jeg drak til fester, endte det altid med at jeg havnede i en eller anden konflikt.