Behandling

I nogle tilfælde er det ikke nok med samtaler og der vil vi tilbyde behandling. Du vil blive en del afvores ungebehandling, hvor vi er 9 medarbejdere som alle er specialister. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring med unge og alle brænder for at gøre en forskel. Vi har et højt fagligt niveau og kan hjælpe dig videre i en tilværelse uden styrende rusmidler. Vi giver dig trygge rammer og passer godt på dig.

Vores behandlingsform er ambulant . Det betyder, at du bor hjemme, mens du er i behandling. Vores erfaringer med den ambulante behandlingsform er meget positive og for de fleste er det den mest effektive måde at være i behandling på, fordi der bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i behandling. Du bor hjemme og beholder dit job, skole, venner, netværk, aktiviteter, osv. Under behandlingen vil vi give dig strategier til at bruge de positive ting i dit liv til din fordel, så du vender dig til et liv uden styrende rusmidler. 

Din ret til behandling

Mange ved det ikke, men alle har ret til gratis behandling for stof- eller alkoholmisbrug i kommunalt regi i Danmark. Dvs. din hjemkommune skal betale, hvis du vælger at komme i behandling for et stofmisbrug eller et alkoholmisbrug. Samtidig er der behandlingsgaranti, som betyder at du skal have et tilbud om hjælp til behandling for stofmisbrug eller alkoholmisbrug indenfor 14 dage efter du har henvendt dig første gang.